2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Választás 2010A Szocialistáknál kitört a palotaforradalom

A Szocialistáknál kitört a palotaforradalom


MSZPAz MSZP-ben már nem az a fontos, milyen eredmény születik a választásokon, megkezdődtek a belső harcok, ennek tudható be a volt miniszterelnök megjelenése is - állítja a politológus, aki arra számított, hogy Bokros Lajos idő előtt kiszáll a kampányból.
Az MSZP-ben megkezdődtek a belső harcok. A fő kérdés már nem az, hogy milyen lesz a választási eredmény, hanem az, mi lesz április után - jelentette ki a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában Török Gábor.


A politológus szerint ennek tudható be az, hogy Gyurcsány Ferenc a nyilvánosság elé lépett. Ha most nem jelenik meg, nem vehet részt az MSZP palotaforradalmában - tette hozzá Török, aki egyébként azt a választások utánra várta.
Beszélt arról is: azt gondolta, hogy Bokros Lajos számára eljön az a pillanat, amikor vállalhatatlan lesz, ami körülötte történik, és kiszáll a kampányból. Most már szerencsésebb lenne, ha azt a képzetet keltené, hogy a harcban állva maradt és vérzett el - mondta a szakember.
Annak kapcsán, hogy négy párt - MSZP, MDF? LMP és a Fidesz - tegnap nyilvános fórumon szállt harcba a liberális szavazók voksaiért, Török azt mondta: e rétegnek a dilemmája igazán az, hogy az MSZP-re szavazzon vagy otthon maradjon.


Úgy vélte: eddig bármi történt a kampányban a Jobbikkal, az használt a pártnak. Hiszen a felület, amin megjelenhet, az biztosított volt. Hangsúlyozta: nem hisz abban, hogy olyasmi történhet, ami a Jobbik húsába vág és alapjaiban megkérdőjelezi a hitelességét. A Jobbik friss erő, nem volt kormányzati pozícióban, sokkal valószínűbb, hogy a 2010-es kampányban érik majd hatásos támadások.

2010-03-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite