2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÁtfogó ellenőrzés Nógrád megyében

Átfogó ellenőrzés Nógrád megyében

Egész napos közös szolgálatot láttak el a bátonyterenyei rendőrök a társszervek szakembereivel.

atfogoellenorzesbt

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának beosztottai a rendőrkapitányság illetékességi területén 2016. január 28-án hajtottak végre a társszervek munkatársainak segítségével átfogó ellenőrzést. Az ellenőrzés célja a határbiztonság fenntartása, a közrend védelme, bűncselekmények, szabálysértések, határrendészeti események megakadályozása, felderítése, valamint az azt elkövető személyek elfogása volt.

A Rendészeti Osztály beosztottai a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal és az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség megyei munkatársainak közreműködésével ellenőrizték a bátonyterenyei kereskedelmi egységeket és piac területét. A rendőrök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakembereivel 23-as főúton közlekedő személy- és teherszállító járművek vezetőit igazoltatták, a szállítmányt és annak dokumentációját átvizsgálták.


A rendőrök a nap délutáni és esti óráiban az Ipoly Erdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság vadászával a kisterenyei városrész külterületein, erdejében láttak el közös gyalogos szolgálatot.
A közös akció résztvevői 21 gépjárművet, 40 személyt ellenőriztek, kirívó szabálytalanságot szolgálatuk alatt nem tapasztaltak, három személlyel szemben szabtak ki kisebb fokú szabálysértés miatt pénzbírságot.

Forrás: Police.hu/NOGRAD24



2016-01-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite