2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeAutó és motoros ütközött össze Balassagyarmaton

Autó és motoros ütközött össze Balassagyarmaton


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

gazolasegy11


Balassagyarmat belterületén, a Rákóczi fejedelem út és a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésben történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset 2018. április 11-én 16 óra 30 perckor. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi úgy hajtott be a körforgalomba, hogy a már ott közlekedő motoros számára nem biztosított elsőbbséget. A motorkerékpáros férfi az ütközés elkerülése végett fékezett, majd elesett a járművel és megsérült.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeit vizsgálja.


A Nógrád Megyei Rendőr-Főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy mindig körültekintően, az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét! A megnövekedett forgalomra tekintettel több, kevésbé gyakorlott vezető is közlekedik az utakon, akikkel szemben nagyobb toleranciát kell tanúsítani. Türelemmel és előzékenységgel, valamint az előzési szabályok teljes körű betartásával fordítsanak kiemelt figyelmet a közlekedésben kevésbé gyakorlott résztvevők segítésére!


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!

 

Forrás: POLICE

2018-04-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite