2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóAutó, Motor és Tuning Show március 22-24. között

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Autó, Motor és Tuning Show március 22-24. között


Az idei Autó, Motor és Tuning Show-t március 22-24. között rendezik meg a Budapesti Vásárközpontban - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

tuningshow


Tájékoztatásuk szerint az eddigi adatok alapján 217 kiállító mutatkozik be a kiállításon. A nyolcadik alkalommal megszervezett rendezvény a motorkiállítás és tuning show mellett lehetőséget kínál a magyarországi gépjármű-márkaképviseleteknek arra, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat bemutassák. A közlemény megjegyzi: évek óta, amióta a Budapesti Autószalon megszűnt, és az újgépjármű-kereskedelem visszaesése drasztikus mértékű, a kereskedői szakma számára kulcskérdés, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a nagyközönség előtt attraktív módon, ám költségtakarékosan bemutatkozhasson.


A magyarországi autós szakma - gyártók, kereskedők, szolgáltatók - szövetségeit tömörítő Autós Nagykoalíció a kiállítás apropóján bejelentette, hogy az autopro.hu járműipari szakportállal közösen új sorozatot indít Magyarok a világ járműgyártásában címmel. Az összegyűlt anyag az ősszel könyv formájában is megjelenik. A sorozat száz évet fog át, és többek között olyan szakemberek tevékenységét idézi fel, mint Csonka János, az első magyar motor készítője, Bánki Donát, a karburátor feltalálója, Galamb József, a Ford T-modell megalkotója és Barényi Béla, a Mercedes kutatás-fejlesztési központjának megalapítója.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-01-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite