2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ItthonAutós üldözés és lövöldözés a fővárosban

Autós üldözés és lövöldözés a fővárosban


rendőr01Egy rendőrautókból álló sorfalat is áttört egy terepjáró Budapesten, erre az egyenruhások tüzet nyitottak. A Nógrád24.hu úgy tudja, az autóban ülők közül két férfit elfogott a rendőrség. Rendőri intézkedés elől menekült el az autós, akit több lövés leadása, és útzár ellenére sem sikerült megállítaniuk a rendőröknek csütörtök délután a fővárosban.


A Nógrád24.hu úgy tudja, a fővárosban járőröző egyenruhások gyanúsnak találtak egy terepjárót, igazoltatni akarták az abban ülőket, akik ekkor menekülni kezdtek.
Sass Oszkár sajtóügyeletes elmondta: a rendőrök egy lopott rendszámú, Ford típusú terepjárót kezdtek üldözni a XIX. kerületi Vak Bottyán utcától indulva.


A rendőrök üldözőbe vették a járművet, majd annak megállítása érdekében más rendőrautókkal zárat alkalmazva megállították a forgalmat az Üllői úttal párhuzamos József Attila utca és az Árpád utca kereszteződésénél, de a terepjáró áttörte a járműkordont és tovább menekült.

A BRFK sajtóügyeletese azt mondta: a rendőrök ekkor több lövést adtak le a terepjáróra, de az továbbra sem állt meg. Két sarokkal arrébb, a Zrínyi utcánál két férfi a járművet hátrahagyva gyalogosan elmenekült, míg harmadik társukat, aki megsérült, a gépkocsiban fogták el a rendőrök.
A Nógrád.hu úgy tudja, hogy a második keresett személyt is elfogta a rendőrség, a harmadikat - akinek a nevét már tudják - tovább keresik a BRFK emberei.

Sass Oszkár egyelőre nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy az autóban maradt férfi a lövésektől sérült-e meg, s arra sem, hány lövés dörrent. Az eddigi információk szerint a menekülők nem adtak le lövéseket.

2010-04-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite