2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
KultúraAz A38 Hajón a Született gyilkosok sztárja

Az A38 Hajón a Született gyilkosok sztárja


JuliaJuliette Lewis először Magyarországon ad klubkoncertet az új formációjával június 4-én. Először ad klubkoncertet Magyarországon Juliette Lewis: az amerikai színész-énekesnő új formációjával június 4-én Budapesten, az A38 Hajón lép fel. Mint arra a koncertet szervező cég hétfői közleményében emlékeztet, a Született gyilkosokból vagy a Kaliforniából című játékfilmekből ismert színésznő 5 évvel ezelőtt robbant be Licks nevű zenekarával a legnagyobb fesztiválok színpadjaira.

2004-ben jelent meg Like a Bolt of Lightning című középlemezük, amelyet következő évben egy stúdióalbum követett. A Youre Speaking My Language klipje egyből az MTV kegyeltje lett, és rotációban ment a zeneadón. A második lemez munkálatait 2006-ban kezdte a csapat, és mivel pont akkor szállt ki a dobosuk, Dave Grohl játszotta fel a számokat. A Four on the Floor még nagyobb sikert hozott a zenekarnak, amit világkörüli turnéval koronáztak meg.
A Juliette and the Licks fergeteges koncertjeit többször is élvezhette már a magyar közönség: 2005-ben és 2007-ben a Szigeten, 2008-ban pedig a Hegyalja Fesztiválon léptek fel.

Tavaly új lemezzel, ráadásul szólóban jelentkezett Juliette Lewis. A Terra Incognitán a 70-es, 80-as éveket idéző irányvonal maradt, de jóval elborultabb dalok születtek. Az új album új zenekart hozott magával, és bár ez egy teljesen új formáció, a lendület, a minőség és az élmény ugyanaz - ígérik a szervezők, hozzátéve, hogy június 4-én, Lewis első magyarországi klubkoncertjén ebből kaphat majd ízelítőt az A38 Hajó közönsége.

2010-03-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite