2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeAz agyhalál állapotában van az egyik elgázolt berceli gyermek

Az agyhalál állapotában van az egyik elgázolt berceli gyermek


heim_pal korhazA kisfiún életmentő műtétet hajtottak végre. A kislány is súlyosan megsérült, amikor szánkójukkal lecsúsztak egy dombon és elütötte őket egy autó.


Továbbra is életveszélyes állapotban vannak azok a kisgyerekek, akiket elütött egy autó, amikor szánkóval a jármű elé csúsztak szombaton Bercelen. A hétéves kisfiú és a nyolcéves kislány koponyasérülést szenvedett, a rohamkocsi mindkét gyereket fővárosi kórházba vitte a Nógrád megyei faluból.

A kisfiú az agyhalál állapotában van - közölte a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója. A gyerek súlyos idegrendszeri károsodást szenvedett, műtéten esett át, és egy átmeneti javulás után az állapotában nincs változás.


Súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett a kislány is, koponyacsontja több helyen eltört, őt a Szent János Kórházba szállították. Balázs Magdolna, az intézmény PR- és Marketing Csoportjának munkatársa az MTI-vel azt közölte: a kislányt egyelőre kezelik, állapota függvényében döntenek a később esetleg szükséges beavatkozásról.


A két gyerek szánkóval csúszott egy autó elé szombaton, a jármű több méteren át tolta őket maga előtt. A baleset után a helyszínen összegyűlt mintegy 50 fős tömeg körében lincshangulat alakult ki, egy arra haladó, a balesetben nem érintett autóst megütöttek, az autóját pedig megrongálták. A rendőrség állandó jelenlétet biztosított a faluban. Időközben egy 52 éves berceli férfit elfogtak, de a csoportos garázdasággal gyanúsított emberek közül többen még mindig ismeretlen helyen tartózkodnak.


Berceli lincshangulat: beállt az agyhalál az egyik gyermeknél >>>

Lincshangulat Bercelen, gyerekeket ütöttek el >>>

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2010-12-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite