2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeAz autója tetején szállította utasát egy ittas nő Nógrád megyében

Az autója tetején szállította utasát egy ittas nő Nógrád megyében


Vádat emelt közúti veszélyeztetés és ittas járművezetés miatt a Balassagyarmati Járási Ügyészség egy 31 éves váci nő ellen, aki az autója tetején szállította utasát a 2-es főúton - tájékoztatta a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön az MTI-t.

rendorsegot


Bóna Gyula közölte: szeptember 13-án éjjel a 2-es főút Nógrád megyei, Szendehelyen átvezető szakaszán szolgálatot teljesítő rendőrök azt látták, hogy egy Vác felől érkező autó tetején hason fekszik egy férfi.


Az igazoltatáskor kiderült, hogy a járművet vezető 31 éves váci nő ittas állapotban vezetett, nála sokkal részegebb utasa - alkalmi ismerőse - pedig nem sokkal korábban kérte meg arra, hogy az autó tetején utazhasson.


A nő igazoltatása közben a férfi elfutott, majd egy patakmederbe esett, és eszméletét veszítette. A rendőrök mentőt hívtak, a sérültet a váci kórházba vitték. Iratok nem voltak a sérültnél, aki a rendőröknek, majd a kórházban is hamis személyi adatokat diktált be, utóbb pedig a kórházból megszökött, így kiléte ismeretlen maradt.


A főügyész közölte: az ügyben a Balassagyarmati Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Balassagyarmati Járásbíróságra, ebben azt indítványozta, hogy szabjanak ki a nőre pénzbüntetést és tiltsák el a közúti járművezetéstől.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2015-12-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite