2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
ItthonAz Együtt feljelentést tesz a "Kubatov-gárda" ügyében

Az Együtt feljelentést tesz a "Kubatov-gárda" ügyében


Az Együtt, a Korszakváltók Pártja a jövő hét elején illegális adatkezelés, valamint az állampolgárok személyiségi jogainak megsértése miatt rendőrségi feljelentést tesz, továbbá az adatvédelmi hatósághoz és az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) is fordul a "Kubatov-gárda" ügyében.

szigetvari_viktor1


Ezt Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt elnöke jelentette be szombaton, a Fidesz fővárosi székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján, arra hivatkozva, hogy a 444.hu pénteken azt írta: egy fiatalokból álló csapat a tavalyi választások alatt sokszor törvénytelenül gyűjtött adatokat a választópolgárokról.


A cikkre utalva hangsúlyozta, "Kubatov Gábor szabadcsapata és kampánygépezete" a kampányköltésekre vonatkozó szabályokat is megszegte, ugyanis napi szinten 1-1,5 millió forintot költött aktivistáira. Az Együtt ezért azt is kezdeményezi, hogy az ÁSZ újra vizsgálja ki a Fidesz kampányköltését - tette hozzá.


Szigetvári Viktor szerint amennyiben "nyílt bizonyítékokat tartalmazó" feljelentéseiket nem követi vizsgálat, akkor bebizonyosodik, hogy a magyar állam a "Fidesz gépezetének asszisztál", Magyarország pedig elindult egy "putyinizálódó" úton. Az Együtt vezetője kérdésre válaszolva elmondta, bíznak Kész Zoltán független veszprémi országgyűlési képviselőjelölt vasárnapi sikerében, akit más ellenzéki pártok mellett ők is támogatnak.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2015-02-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite