2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
ItthonAz elítélt volt Fidesz-pártigazgató cége segít kommunikálni a közmédiának

Az elítélt volt Fidesz-pártigazgató cége segít kommunikálni a közmédiának


Féléves szerződést kötött a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Prestige Média Kft.-vel kommunikációs feladatok ellátására - közölte az MTVA szóvivője kedden az MTI-vel.

MTV székház

A közszolgálati média nemcsak a műsorpolitikában, hanem a kommunikációjában is új korszakot nyit, ennek elősegítésére és a költséghatékony megoldások érdekében több kommunikációs ügynökséggel vette fel a kapcsolatot" - közölte Cserháti Ágnes, aki a kommunikációs igazgatóság operatív vezetői feladatait is ellátja.

Mint mondta, a kommunikációs ügynökségek közül a Prestige Média tette a legrészletesebb és legkedvezőbb ajánlatot, ezért az MTVA január 15-től megkezdte a közös munkát a Várhegyi Attila által vezetett céggel, amellyel féléves szerződést kötött.

Várhegyi Attila az MTI-vel azt közölte: óriási megtiszteltetés és nagyon nagy kihívás számukra ez a megkeresés. Mint hozzátette: a rendelkezésre álló hat hónap alatt XXI. századi megoldásokat szeretne nyújtani az MTVA-nak.

Várhegyi Attila 1990-91-ig Szolnok város alpolgármestere, 1991-től 1998-ig pedig polgármestere volt. 1998-2001-ig pedig a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának államtitkári posztját töltötte be.

A Fidesz pártigazgatóját 2002-ben folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt jogerősen felfüggesztett egyéves börtönbüntetésre ítélte a bíróság. A vád szerint az Orbán-kormány egykori államtitkára 154 millió forintos kárt okozott Szolnok önkormányzatának. Várhegyi ezt követően lemondott a képviselőségről, azután pedig a Fidesz fizetett alkalmazottjaként töltötte be a pártigazgatói, majd a kampányigazgatói posztot.


Várhegyi Attila 2006-ban vált meg a Fidesztől, miután a párt elvesztette a választásokat. A politikus és cége, a Prestige Media Kft. több fideszes önkormányzat kommunikációját is segítette2007-től, de 2008 márciusáig az Echo TV és a Magyar Hírlap tulajdonásának, Széles Gábornak is adott marketing tanácsokat, és ő segítette például győzelemhez Páva Zsoltot a pécsi önkormányzati választáson, mint a Fidesz kampányának vezetője.

 

Forrás: MTI/Index/HÍR PORT24

 

 

2012-01-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite