2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
ItthonAz emberek arra adtak felhatalmazást, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani

Az emberek arra adtak felhatalmazást, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani


Szíjártó Péter01Az emberek áprilisban és októberben is változást akartak, teljesen mást, mint amit a szocialisták csináltak az elmúlt nyolc évben, és felhatalmazást adtak mindarra, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani - reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője Kiss Péter (MSZP) szavaira szombaton.


Kiss Péter az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának országos értekezletének kezdete előtt azt mondta: a kormány átrendezi az országot, úgy, ahogy azt "mi nem akarjuk", és amihez az emberek sem adtak felhatalmazást. A Baloldali Tömörülés elnöke szerint az a felhatalmazás, ami tavasszal született, legitim és erős felhatalmazás, de nem erősebb hivatkozás, mint a 2006-os MSZP-SZDSZ felhatalmazás.


"Ha Kiss Péter nem vette volna észre, idén áprilisban és októberben az emberek kétszer is világossá tették, hogy egyáltalán nem érdekli őket, mit akar az MSZP" - reagált Szijjártó Péter a szocialista politikus szavaira.
A miniszterelnök szóvivője az MTI-nek küldött közleményében azt írta: "az emberek változást akartak, teljesen mást, mint amit a szocialisták csináltak az elmúlt nyolc évben".


"Az emberek felhatalmazást adtak a gazdaság talpra állítására, a munkahelyteremtésre, az adócsökkentésre, a pofátlan végkielégítések megadóztatására, a nyugdíjak megvédésére. Vagyis mindarra, amit a Gyurcsány-korszak nem tudott és nem akart megoldani" - fogalmazott, majd leszögezte: "a nemzeti ügyek kormánya az emberek által kijelölt úton halad tovább".


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-11-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite