2019. május 23., csütörtök - Dezső
Keresés a tartalomban
BulvárAz évtized esküvője. Kiszivárgott titkok Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjéről!

Az évtized esküvője. Kiszivárgott titkok Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjéről!


A sztárpár 2005 óta van együtt, de az eljegyzés csak idén történt meg. Attól a pillanattól kezdve hogy a színész kedvese ujjára húzta a gyémánt gyűrűt, elindultak a találgatások, hogy mikor mondják ki a boldogító IGEN-t . Az ünnepségre már két hete lázasan készülnek a pár dél franciaországi birtokán.

angelinabrad

Íme, néhány eddig ismeretlen részlet, kettőjük esküvőjével kapcsolatban:

- Az eljegyzési gyűrű melyet Brad ajándékozott Angelinának 159 ezer fontba került, de eszmei értéke felbecsülhetetlen, mivel Brad tervezte.

- A pár több mint 10 millió fontot fektetett be birtokuk felkészítésére a nagy napra

- A jegygyűrűket a híres Robertt Procop készíti, rózsaszín aranyból, a közepén gyémánttal. A gyűrűk belsejébe gravírozták a esküvői fogadalmakat olyan apró betűkkel hogy szabad szemmel nem is olvashatóak.

- Angelinát bátya, James Haven, vezeti az oltárhoz, akivel szoros kapcsolatot ápol. Előzőleg a sztár ki akart békülni édesapjával, John Voight-al, akivel eltávolodtak egymástól amikor azt mondta róla az apja hogy „mentális problémákkal küzd". Voight nem vesz majd részt az esküvőn.

- Angelinának csak kevés rokona lesz jelen a nagy napon, viszont Brad családja szép számban vesz részt az esküvőn. Ott lesznek Brad szülei Bill és Jane, testvérei Doug és Julie.

- A ceremóniát szűk baráti körben tervezik. Ott lesz George Clooney, Matt Damon, Johnny Depp, Tom Cruise és Jaxquelin Bisset is.

- A rendezvényen nem vesznek részt kettőjük exei. Így nem lesz ott Jennifer Aniston, Johnny Lee Miller és Billy Bob Thornton sem.

- Brad Pitt felügyeli az esküvőt a legapróbb részletekig, beleértve a menü kiválasztását is. Speciális kívánság volt hogy egy különleges olajbogyókrémet készítsenek abból a több mint 200 éves olajfa terméséből amit Angelina ajándékozott 2010-ben Bradnek, Valentin napra.

- Az egyik oka annak, hogy Miraval-i bírtokukat választották az esküvő helyszínéül, az hogy az itt termesztett szőlőből készült exkluzív borokat is felszolgálnak a nagy napon, és pár olyan bórritkaságot is amit a pincéikben őriznek. Van több olyan palack is ami még 1860-ban készült borokat rejt.

- Angelina mennyasszonyi ruhája bizonyára az év legjobban őrzött titka. A sztár titokban találkozott már a Versace tervezőjével is és a híres L1Wren Scott tervezővel is. Így bármilyen forgatókönyv lehetséges.

- Úgy hírlik, hogy a pár, egy 30 millió fontos szerződést kötött egy amerikai kiadóval akinek átadják az esküvőn készült felvételeket. Természetesen az összeget az UNICEF-nek adományozzák, amelynek Angelina az egyik jószolgálati nagykövete.

-A nászútra, Paul Allen, a Microsoft társállapítójának, jachtján, az Octopuson utaznak. A hajón van két helikopter leszálló, egy medence, egy szórakozóhely, egy kosárlabdapálya, saját mozi és két mini tengeralattjáró, ha Angelina és Brad szeretné felfedezni a víz alatti világot.

- Eddigi információk szerint a zenei aláfestést a U2 szolgáltatja majd.

Forrás: HÍR PORT24

 

 

2012-08-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite