2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
ItthonAz LMP az emberekkel akarja értékeltetni az elmúlt évet

Az LMP az emberekkel akarja értékeltetni az elmúlt évet


Az LMP Orbán Viktor február 7-i évértékelő beszédének ideje alatt az emberekkel akarja értékeltetni az elmúlt esztendőt - mondta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a párt szóvivője. Vágó Gábor közölte, hogy aktivistáik legalább hat helyszínre települnek ki az országban, ahol bárki élő videóüzenetben mondhatja el véleményét a 2011-es évről.

Vágó Gábor001


A politikus úgy fogalmazott, arra kérnek mindenkit, hogy miközben Orbán Viktor értékeli az országot, az „ország értékelje Orbán Viktort". Vágó Gábor szavai szerint a kormányfő az évértékelések során általában „vágyálmait, rémképeit vetíti ki", az LMP viszont arra tesz kísérletet, hogy „lerángassuk Orbán Viktort a földre, megmutassuk neki az emberek hangján, hogy mi is a magyar valóság jelenleg".


Egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy még nem pontosították teljesen a helyszíneket, de eddig Budapestről, Egerből, Kecskemétről, Szegedről és Ináncsról kaptak visszajelzést, hogy ezeken a településeken helyi szimpatizánsaik megszervezik az élő bejelentkezéseket. Hozzátette, várják olyan személyek jelentkezését is, akik saját eszközeikkel megoldják, hogy a településükön élők elmondhassák a véleményüket.


Kitért arra is, hogy akik korábban veszik fel az üzeneteiket, azok elküldhetik nekik az évértékeléseket és az LMP a videókat összegyűjti egy külön erre a célra létrehozott honlapon.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-02-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite