2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeAz LMP Nógrád megyei szervezete is évet értékel

Az LMP Nógrád megyei szervezete is évet értékel


Mondja el Ön is véleményét az elmúlt egy év történéseiről, osztályozza a mögöttünk hagyott nehéz esztendőt, értékelje a kormány és az ellenzéki pártok munkáját. Február 7-én Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke évértékelőt tart. A Lehet Más a Politika (LMP) Nógrád megyei szervezete Önökkel közösen szeretné értékelni az elmúlt egy esztendőt.

LMP01


Ahogy arról már korábban beszámoltunk Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke február 7-én, kedden a Millenárisban megtartja szokásos évértékelőjét, ennek apropójából a Lehet Más a Politika (LMP) az emberekkel, Magyarország polgáraival szeretné közösen értékelni az évet. Ezért az LMP Nógrád megyei szervezete is évet értékel.


„Megszűnő munkahelyek, romló közbiztonság, emelkedő árak, megszorítások, szétvert felsőoktatás, szétvert jogállam. Hosszan lehetne még sorolni, de vajon Orbán Viktor miről fog beszélni? Február 7-én Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőt tart. Mi is értékeljünk! Beszéljünk arról, hogyan látjuk az elmúlt évet! Mondjuk el együtt a véleményünket az elmúlt időszak változásairól, megszorításairól! Ha Te is hallatnád a hangod, gyere el február 7-én 16 órára az LMP pásztói irodájába (3060 Pásztó Kölcsey F. út 16 (Árkádok)), hozd magaddal egy barátodat, csatlakozzatok közösen évértékelő akciónkhoz." áll az LMP Nógrád megyei szervezetének hozzánk eljutatott közleményében.


HÍR PORT24

2012-02-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite