2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
ItthonAz MSZOSZ bocsánatkérésre szólítja fel Schmidt Máriát

Az MSZOSZ bocsánatkérésre szólítja fel Schmidt Máriát


Bocsánatkérésre szólítja fel a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) Schmidt Máriát, a Terror Háza igazgatóját - közölte kedden az érdekképviselet.

Schmidt Mária

Schmidt Mária


A szakszervezet emlékeztet: a Terror Háza igazgatója a hazai munkavállalókról mint "elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró dolgozókról" írt egy elemzésében. Az MSZOSZ keddi közleménye szerint egy, az ország figyelmére számot tartó értelmiségitől elvárható lenne, hogy csak olyan dologról mondjon nyilvánosan véleményt, amelyről alapos ismeretei vannak.


Az érdekképviselet felhívja a figyelmet arra, hogy Schmidt Mária azokat a dolgozókat nevezi "ellustultnak", akik Európában a ténylegesen ledolgozott munkaórák számát tekintve a harmadik helyen állnak. A szakszervezet szerint ma Magyarországon az emberek nem engedik, nem is engedhetik meg maguknak az "elkényelmesedést".

ezo_banner

HIRDETÉS


Ha mindaz igaz lenne, amit Schmidt Mária állít, nemzetközi cégek nem költöttek volna milliárdokat magyarországi termelő üzemek létrehozására vagy megvásárlására. A befektetések, a munkahelyteremtő beruházások nem a felelősséget nem vállaló, nagyigényű munkavállalók, hanem a kiszámíthatatlan és hitelét vesztő gazdaságpolitika miatt csökkennek, vagy maradnak el - fogalmaz az MSZOSZ.


Az érdekképviselet visszautasítja Schmidt Mária szavait, és követeli, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot. Közleményükben hozzáteszik: elvárják a kormányzó párt vezetőitől is, hogy határolódjanak el Schmidt Mária véleményétől.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-06-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite