2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ItthonAz MSZP a nemzeti konzultáció bojkottjára szólítja fel szimpatizánsait

Az MSZP a nemzeti konzultáció bojkottjára szólítja fel szimpatizánsait


Az MSZP a nemzeti konzultáció bojkottjára szólítja fel szimpatizánsait - közölte Mesterházy Attila pártelnök pénteken a Magyar Televízió szerdai Ma reggel című műsorában.

Mesterházy Attila01

Mesterházy Attila


Az ellenzéki politikus szerint a közel egymilliárd forintba kerülő "levelezés", az újabb nemzeti konzultáció "egyszerű pénzkidobás". A kérdésekre mindenki tudja, mi a válasz; az, hogy Magyarországon komoly gondot jelent a munkanélküliség, és ezen az elmúlt két évben semmit nem tudott változtatni a kormány, annak ellenére, hogy korábban egymillió új munkahelyet ígért - jelentette ki a pártelnök.


Elmondta, szerintük ebben a helyzetben az a helyes, ha a választók éreztetik, hogy ez felesleges pénzkidobás, és azzal demonstrálják egyet nem értésüket, a kormány teljesítményével szembeni elégedetlenségüket, hogy nem küldik vissza a kérdőívet, azaz bojkottálják a nemzeti konzultációt. Véleménye szerint az arra szánt pénzt például egy munkaerő-piaci alapba kellene betenni, és képzésre, átképzésre fordítani.

 

ezo_banner

HIRDETÉS


Az MSZP csütörtökön Békés megyében tartott frakcióülést, és Mesterházy Attila a nemzeti konzultációra utalva kijelentette: "nem levelezgetni kell, hanem tenni, cselekedni, hogy növekedjék a foglalkoztatottság jelentős mértékben". A politikus Békéscsabán azt mondta, a frakció úgy döntött, felszólítják szimpatizánsaikat, szavazóikat, hogy ne küldjék vissza a kormánynak a konzultációs kérdőíveket, a "levelezgetés" pedig szerintük pusztán PR-akció, amely sokkal inkább adathalászásnak tűnik a számukra.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-06-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite