2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Választás 2010Az MSZP-s kormány fejezze be a pártkáderek kinevezését!

Az MSZP-s kormány fejezze be a pártkáderek kinevezését!


Répássy RóbertA kormány álljon el a kommunista titkosszolgálattal korábban együttműködő MSZP-s pártkatona, Fazakas Szabolcs európai számvevőszéki kinevezésétől - szólított fel sajtótájékoztatóján Répássy Róbert. Ma már Magyarország szeme előtt egyetlen cél lebeg: le kell zárni a Gyurcsány-korszakot, és minél előbb hozzá kell kezdeni az ország megújításához. A Gyurcsány-korszak azonban napról napra újabb támadásokat indít, a még néhány hétig kormányon levő szocialisták saját kádereiket, pártkomisszárjaikat ejtőernyőztetik sok évre fontos pozíciókba, figyelmen kívül hagyva az emberek akaratát, és szűkítve a következő kormány mozgásterét - fogalmazott Répássy Róbert.


Az MSZP-kormány bebetonozta a PSZÁF és a KSH elnökét, Magyarország uniós biztosát, az energiahivatal elnökét, a Nemzeti Galéria főigazgatóját, most pedig az Európai Számvevőszék magyar tagját, Fazakas Szabolcsot is - sorolta a Fidesz frakcióigazgatója.
A politikus leszögezte: ezeknek a kádereknek és pártkomisszároknak nagyon komoly felelőssége van abban, hogy Magyarország rendkívül mély válságba került, ezért a józan ész és a demokrácia minden törvényével ellentétes, hogy ezeket az embereket olyan pozíciókba betonozzák be, amelyek havi több százezres, milliós fizetéssel járnak. Ezekkel az ejtőernyősökkel a szocialisták nem csak a következő kormány mozgásterét határolják be, de az emberek akaratát is semmibe veszik, hiszen megkötik az általuk választott, végre valós társadalmi felhatalmazással rendelkező kormány kezét fontos személyi kérdésekben - tette hozzá.

Répássy Róbert felhívta a figyelmet arra, hogy a következő kormány meg fogja találni annak a módját, hogyan tud érvényt szerezni az emberek akaratának, vagyis nem fogja tétlenül nézni ezen ejtőernyősöket a fontos pozíciókban.

A Fidesz határozottan felszólítja a jelenlegi MSZP-s kormányt, hogy azonnal fejezze be a pártkáderek kinevezését, és álljon el a kommunista titkosszolgálattal korábban együttműködő MSZP-s pártkatona, Fazakas Szabolcs kinevezésétől - szólított fel a Fidesz frakcióigazgatója.

Európa egyik legkorruptabb pártjának a képviselője, küldötte nem vehet részt az európai ellenőrző szervezet munkájában, a korrupció ugyanis fertőz - jegyezte meg Répássy Róbert.

 

2010-03-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite