2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
ItthonAz MSZP szerint a kormány nem segít az embereknek

Az MSZP szerint a kormány nem segít az embereknek


Török Zsolt01A baloldal szerint "Fidesz-KDNP-bűnszövetség" érdekegyeztetés nélkül, 3 millió embert kifosztva "erőltette át" a magánnyugdíj-pénztárakat érintő döntését a parlamenten.


Az MSZP szerint az év végi fogadalmak során érdemes megfogadnia nagyon sok embernek, hogy nem szavaz többé annak a "Fidesz-KDNP-bűnszövetségnek" a jelöltjeire, amely nem segít a bajba jutott devizahiteleseknek, nem tesz semmit az üzemanyagárak mérséklése érdekében, és - a jövő évi személyijövedelem-adózás révén - csak saját zsebe megtömésével foglalkozik.


Török Zsolt MSZP-szóvivő szerdai, telefonos sajtótájékoztatója keretében a magánnyugdíj-pénztárakat érintő, közelmúltban elfogadott törvény kapcsán az MTI-nek azt mondta: a "Fidesz-KDNP-bűnszövetség" érdekegyeztetés nélkül, 3 millió embert kifosztva, az ország nemzetközi tekintélyét csorbítva, a magántulajdon szentségét megsértve "erőltette át" a döntést a parlamenten.


Felhívta a magánnyugdíj-pénztári tagok figyelmét, hogy jól fontolják meg döntésüket arról, maradnak vagy visszalépnek az állami rendszerbe, és megerősítette: ha az MSZP kormányra kerül, kárpótolja a "kifosztott" magánnyugdíj-pénztári tagokat, és visszaállítja az állami nyugdíjjogosultságát annak, akitől a kormány ezt "zsarolással" megpróbálja elvenni.


A Ház december 13-án fogadta el azt a nyugdíjrendszert átalakító szabályozást, amelynek értelmében a magán-nyugdíjpénztári tagoknak január 31-ig dönteniük kell: maradnak vagy belépnek az állami rendszerbe.

 


Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-12-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite