2019. augusztus 20., kedd - István
Keresés a tartalomban
ItthonAz MSZP választmánya döntött a párt 2011-es költségvetési irányelveiről

Az MSZP választmánya döntött a párt 2011-es költségvetési irányelveiről


MSZP logoAz MSZP választmánya döntött a párt 2011-es költségvetési irányelveiről - mondta Simon Gábor, a párt választmányi elnöke szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.


Hozzátette: a párt tényleges költségvetéséről való döntést a második negyedévben hozzák majd meg. Mint mondta, a választmányi ülésen résztvevők még mindig tárgyalnak a párt ideológiai alapelveiről, a párt megújításáról és jövőjéről.
Ez azt mutatja, hogy egy szellemi pezsgés indult meg a párton belül, választmányi keretek között - tette hozzá. Újságírói kérdésre válaszolva a választmány elnöke közölte: Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nem jött el a választmányi ülésre, annak ellenére, hogy meghívást kapott.


Elmondta, hogy Mesterházy Attila, a párt elnöke pedig azért nem volt jelen az ülésen, mert tudomása szerint az Amerikai Egyesült Államokban van. Simon Gábor a választmányi ülésen elhangzottakról elmondta: Balogh András elnökhelyettes azt hangoztatta, hogy a Fidesz igazi természetét az egykulcsos adórendszer mutatja meg, a többi, szavai szerint "csak populizmus".
Lendvai Ildikó, a Programtanács elnöke pedig azt mondta, a Programtanács az MSZP-ben olyan, mint a GPS az autóban - tette hozzá Simon Gábor.


Kiemelte, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban Magyarország a nemzetközi figyelem középpontjába került, mint az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő ország. Véleménye szerint ez a figyelem nagy sikereket és még nagyobb "blamázsokat" okozott.
Európában nem szokás az a felvetés, hogy a hatalom kontrollálja a nyilvánosságot - jelentette ki.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-01-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite