2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeAz utcán rabolta ki barátnőjét Bátonyterenyén

Az utcán rabolta ki barátnőjét Bátonyterenyén


Egy 41 éves férfit vettek bűnügyi őrizetbe a bátonyterenyei nyomozók.

bilincs11

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 4-én 15 óra 9 perckor tett bejelentést egy nő, miszerint barátja kirabolta.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a megyeszékhely belterületén a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves nagybárkányi férfit, majd a rendőrkapitányság épületébe előállították.

A 41 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 4-én 15 óra körül Bátonyterenye belterületén ¬- az utcán - barátnőjét hangosan szidalmazta, majd megfenyegette és pénze átadására szólította fel. A sértett ennek nem tett eleget, melyet követően a férfi egy alkalommal arcon ütötte, majd a nő táskáját elvette, a pénztárcában elhelyezett készpénzt magához vette és elment a helyszínről. A rendőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói a férfit rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

 


Forrás: Police.hu


2018-05-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite