2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai: az Együtt-PM október 23-ára összellenzéki megmozdulást szervezne

Bajnai: az Együtt-PM október 23-ára összellenzéki megmozdulást szervezne


Az Együtt-PM választási szövetség szándéka, hogy átfogó, összellenzéki megmozdulást szervezzenek október 23-ára, mert "mindenkinek, akinek nem tetszik a rendszer, közösen kellene ünnepelnie" - jelentette be Bajnai Gordon, az Együtt-PM választási szövetség vezetője az ATV Start című műsorában hétfő reggel.

bajnai_gordon


Bajnai Gordon elmondta: hétfő hajnalban sms-ben tájékoztatta Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét arról, hogy hétfő délelőtt kezdeményezést tesznek az ügyben. Gyurcsány Ferenc múlt pénteken közölte, hogy nem kapott választ Bajnai Gordontól, illetve Mesterházy Attila MSZP-elnöktől arra az üzenetére, amelyben felajánlotta, hogy október 23-án közösen ünnepeljenek.


Az Együtt-PM vezetője hétfő reggel úgy fogalmazott, szükség van arra, hogy az ellenzék "közösen mutassa meg, elege van ebből a rendszerből". Azt mondta: az MSZP-vel választási szövetséget kötöttek, de október 23-án ennél szélesebb körben kell ünnepelni, akár Gyurcsány Ferenccel közösen. Erről már megállapodott Mesterházy Attilával is - tette hozzá.


Bajnai Gordon a szervezésre Juhász Pétert, az Együtt-PM társelnökét, a Milla vezetőjét kérte fel. A kezdeményezés lényege, hogy az Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben álló és a "demokratikus oldalt" képviselő szereplők üljenek le egymással egyeztetni az október 23-i közös megemlékezéssel kapcsolatban - tette hozzá a volt kormányfő.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-10-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite