2019. június 25., kedd - Vilmos
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai: helyre kellene állítani a szolidaritást Magyarországon

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Bajnai: helyre kellene állítani a szolidaritást Magyarországon


Bajnai Gordon szerint a kormányváltás után elsőként helyre kellene állítani a szolidaritást Magyarországon. A Haza és Haladás Egyesület elnöke, az Együtt 2014 választói mozgalom társalapítója erről kedden a TV2 Mokka című műsorában beszélt.

Bajnai Gordon003

"Elsőként (...) helyre kell állítani a szolidaritást Magyarországon. Ez a kormány azt mondta, hogy mindenki annyit ér, amennyije van. Én meg azt gondolom, Magyarországon pont az a baj, hogy az emberek döntő többsége sokkal többet ér, mint amennyije van, mert a rossz kormányzás miatt elmaradtunk a lehetőségeinktől" - fogalmazott a volt miniszterelnök.


Közölte, rendbe kell rakni a gazdaságot, beruházni kell a növekedés és a munkahelyteremtés érdekében. Arra kérdésre, hogy ehhez szükség van-e Nemzetközi Valutaalappal (IMF) való megállapodásra, Bajnai Gordon úgy válaszolt: "az IMF-et egy műbalhénak, egy bolhacirkusznak tartom Magyarországon".


Kifejtette, "az IMF akkor kell, ha egy kormány rosszul gazdálkodik, akkor az IMF-hitel időt ad, hogy kijavítsák a hibákat. Én ezért azt gondolom, hogy jó gazdasági programot kell csinálni, ezt fogjuk bemutatni a jövő héten, és ezt fogjuk csinálni 2014-től, és akkor nem lesz szükségünk semmilyen külső segítségre" - mondta. Arra a kérdésre, hogy a Milla Egyesület elnöke, "Juhász Péter személyéből kiindulva" az első lépések egyikeként legalizálnák-e a marihuánát, Bajnai azt válaszolta, hogy ezt határozottan cáfolja, nincs ilyen terv.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-02-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite