2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai Gordon: a "tahópolitikát" a Fidesz honosította meg Magyarországon

Bajnai Gordon: a "tahópolitikát" a Fidesz honosította meg Magyarországon


Bajnai Gordon szerint Magyarországon a politikai kultúra sokkal mélyebben van, mint ami jó érzést okozna Magyarország polgárainak, de "ezt a fajta tahópolitikát Magyarországon a Fidesz, a Fidesz választási korifeusai honosították meg".

Bajnai Gordon2


Az Együtt-PM választási szövetség vezetője erről más témában tartott pénteki sajtótájékoztatóján beszélt azután, hogy több kérdést is kapott a vasárnapi szobordöntéssel kapcsolatban, melyet a kormánypártok élesen elítéltek és erre szólították fel az ellenzéki pártokat is.


Bajnai Gordon úgy fogalmazott: "a sok erkölcscsőszi" felszólalást, amit az elmúlt napokban érzékelt, nem tapasztalta, amikor "minden sarkon akasztófával várják" a tüntetők, ha bárhová utazik.


Hozzátette: Baján pedig bebizonyosodott, hogy a Fidesz folytatta a "tahópolitikát" Teket Melinda ellen, amikor egy Zsigó Róbert helyi fideszes polgármesterhez személyesen köthető portál gyalázta nőiségében az időközi választás közös baloldali jelöltjét. "Ezt a fajta tahópolitikát Magyarországon a Fidesz, a Fidesz választási korifeusai honosították meg, ami nagyon rosszat tesz a magyar politikának" - fogalmazott Bajnai Gordon, aki szerint erre a helyes válasz az, hogy visszatérnek a helyes politikai kultúrához, ahol mindenkinek van lehetősége elmondani a véleményét.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-10-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite