2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai Gordon: nem a kormányváltás fog fájni, hanem az, ha Orbán Viktor hatalomban marad

Bajnai Gordon: nem a kormányváltás fog fájni, hanem az, ha Orbán Viktor hatalomban marad


Bajnai Gordon cáfolja, hogy megszorításokra készülnének és szerinte nem a kormányváltás fog fájni Magyarországnak, hanem az, ha Orbán Viktor hatalomban marad 2014 után is.

Bajnai Gordon003


Az Együtt-PM választási szövetség vezetője keddi blogbejegyzésében Kocsis Máté nyilatkozatára reagált. Kocsis Máté azt mondta, hogy Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője a hétvégén beismerte, ha újból miniszterelnök lesz, újra fájni fog, vagyis a baloldalon semmit sem tanultak a múlt hibáiból, és ha megtehetnék, újra megszorításokat vezetnének be.


Bajnai Gordon ezzel szemben hangsúlyozta: az Együtt-PM nem megszorításokra készül, hanem az "egyenes beszéd-egyensúlyteremtés-növekedés szentháromságára épülő kormányzásra".


Szerinte "tűzről megint az beszél, akinek a háza ég". Úgy vélte: a második Orbán-kormány első három éve sokkal jobban fájt a magyaroknak, mint a válságkezelő kormány időszaka. 2010 óta ugyanis több mint 2600 milliárdos megszorítást hajtott végre a kormány, "amihez képest a rezsicsökkentés olyan, mintha végtagját elvesztő beteget kúrálna C-vitaminnal".


Bajnai Gordon szerint Orbán Viktor kormányzása óriási fájdalmat okoz magyar vállalkozások és családok tömegeinek, pedig "ő nem mondta, hogy fájni fog, sőt, ennek az ellenkezőjét hazudta, és még most is azt hazudja az embereknek, hogy jobban élnek, mint három éve".

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-11-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite