2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai Gordon: sorsfordító lehet 2014

Bajnai Gordon: sorsfordító lehet 2014


Bajnai Gordon szerint sorsfordító lehet 2014 az ország életében, évtizedekre eldőlhet mindenki jövője jó vagy rossz irányba, éppen ezért az ország nem egy átlagos választás elé néz.

Bajnai Gordon2

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője csütörtökön, miskolci sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a tét az, hogy Magyarországot "vissza tudjuk-e hozni a normális európai uniós országok közé". Hozzátette, hogy gyakorlatilag a hazugság a jelenlegi kormányzás "legfőbb és legkiforrottabb fegyvere". A kormány rezsicsökkentését átverésnek nevezte a volt miniszterelnök, aki azt mondta: "a kormány elvette a magyarok többségétől a kenyeret, és morzsákat ad vissza nekik".

A Fidesz rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtésről szólva Bajnai Gordon azt mondta, hogy az nem szól másról, mint hogy a Fidesz szeretné minél több ember adatát megszerezni, hogy "utána folytathassa az agymosást". Bajnai Gordon azt kérte: senki ne adja oda "Kubatov Gábornak az adatokat, hangfelvételek, videofelvételek vannak arról, hogy ezeket az adatokat veszélyes, rossz célokra használják". Ezért jó lesz, ha a polgárok vigyáznak a Fidesz aláírás-propagandakampányánál - tette hozzá.

A politikus kérdésre válaszolva azt mondta: ez a kormány "elvette szabadságunkat, tönkreteszi életesélyeinket".

A gazdaság zsugorodik, a munkanélküliek száma a rekordot ostromolja, az államadósság megint növekszik, a megélhetés pedig havonta 10 ezer forinttal kerül többe egy átlagos családnak, mint három évvel ezelőtt - közölte Bajnai Gordon.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-03-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite