2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort


Bajnai Gordon nyilvános vitára hívja Orbán Viktort - közölte az Együtt 2014 szerdán az MTI-vel. Indoklásul azt írták: a Fidesz álcivil szervezetek mögé bújva hazugságokat terjeszt terveikről, és szembesíteni szeretnék "a valósággal" a miniszterelnököt.

orban es bajnai


A választói mozgalom közleménye arra reagált, hogy megjelentek a napilapokban a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány újabb hirdetései, amelyeken Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc, képmásuk alatt pedig az Együtt tették tönkre az országot felirat látható.


Az Együtt 2014 ezzel kapcsolatban közölte, nem tűrik tovább a hazugságokat, Bajnai Gordon ezért vitára hívja Orbán Viktort. Élőben, tévéműsorban vagy bármely más médiumban, akár kormánypártiban, "a lényeg, hogy álljon ki végre szemtől szembe, merje saját hangon elmondani a hazugságait és viselje el, hogy valaki válaszul a valósággal szembesíti őt" - olvasható a közleményben.


Hangsúlyozták azt is, hogy a Bajnai Gordonnal szembeni "fideszes gyűlöletkampány" hazugságokkal folytatódik.
"Az igazság ugyanis az, hogy nincs Bajnai-Gyurcsány-szövetség. Az igazság az, hogy az Együtt 2014-nek esze ágában sincs csökkenteni a minimálbért. (...) Az igazság az, hogy az Együtt 2014 programja egyáltalán nem csökkenti a nyugdíjakat. (...) Az igazság az, hogy a Fidesz vezette be az általa irányított önkormányzatoknál az ingatlanadót, míg az Együtt 2014 kifejezetten ellenzi az ingatlanadó országos bevezetését. (...) Az igazság az, hogy az Együtt 2014 nem tervezi a különadók, így a bankadó megszüntetését, de képesek vagyunk olyan szintre beállítani azokat, hogy a költségvetés mellett a gazdaság is jól járjon" - sorolták az újsághirdetések állításaira reagálva.


A választói mozgalom emellett továbbra is várja a kampány költségeiről szóló elszámolást. Ugyanis - jelezték - továbbra sem tudni, ahhoz mennyi közpénzt és milyen jogon használtak fel az "álcivilek".


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-02-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite