2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
ItthonBajnai szerint az ügynökkérdést a nyilvánosság előtt kell lezárni

Bajnai szerint az ügynökkérdést a nyilvánosság előtt kell lezárni


Bajnai Gordon volt miniszterelnök szerint az ügynökkérdést a nyilvánosság előtt kell lezárni, ehhez azonban 2014-től olyan új politikai rendszerre van szükség, amely megakadályozza a visszatérést a múlt hibáihoz.

Bajnai Gordon003


Az Együtt 2014 választói mozgalom egyik alapítójának, a Haza és Haladás Egyesületnek az elnöke ezt sajtótájékoztatón mondta pénteken Székesfehérváron. Úgy véli, a következő választáson nem a baloldalnak kell legyőznie a jobboldalt vagy viszont, hanem össze kell fogni. Hozzátette: a politika nem épülhet hazugságokra úgy, ahogy azt jelenleg a felsőoktatásban bevezetendő tandíj ügye is mutatja.


Elmondta: 2014-ben sorsfordulóhoz ér Magyarország, mert van remény a változásra. "Megállíthatjuk a gazdaság zsugorodását, a lecsúszó középosztályt és a szegény rétegeket fel tudjuk emelni" - fogalmazott az ellenzéki politikus. Az MTI kérdésére Bajnai Gordon hangsúlyozta: a legfontosabb, hogy a választók összefogjanak. Az, hogy ez az összefogás mely szervezeteken keresztül megy végbe, lényegtelen. Abban a választási rendszerben, amelyet a Fidesz az országra kényszerít, a változáshoz 2,5 millió vagy annál is több ember szavazatára lesz szükség - tette hozzá. Szerinte ha 2014 után "a jelenlegi rezsim hatalmon marad, akkor a következő 20-25 évre elvesznek a felzárkózás reményei".

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-12-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite