2019. március 27., szerda - Emánuel
Keresés a tartalomban
ItthonBalesetek, lezárt utak, fennakadások az országban

Balesetek, lezárt utak, fennakadások az országban


A havazás és a hóátfúvások miatt péntek kora reggel balesetek, útlezárások nehezítik a közlekedést, sok helyen pedig teljesen járhatatlanná váltak az utak.

havazás


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. honlapján közölte: az ország több megyéjében a hófúvások miatt az alsóbbrendű utak nehezen járhatóak, Fejér megyében Adony és Kalóz, valamint Adony és Perkáta között; Bács-Kiskun megyében Tatabánya és Bácsbokod; illetve Baranya megyében Mohács és Leánycsók között, az 56-os és 57-es főutat összekötő út vált járhatatlanná. A hóátfúvások után normalizálódott a helyzet Komárom-Esztergom megye közútjain, egyedül a Tata és Kömlőd közötti út járhatatlan. A megyében elzárt település nincs - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság pénteken az MTI-t.


A tűzoltóegységek csütörtökön 11 műszaki mentést végeztek, elakadt járműveket mentettek ki a hó fogságából - közölte a katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese. Az Útinform tájékoztatása szerint a havas úton péntek reggel az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 16-os kilométernél baleset történt, sávlezárás akadályozza a közlekedést. A 44-es főúton Kecskemét közelében árokba csúszott egy kamion, a baleset helyszínén félpályás útzár van érvényben, de a műszaki mentés miatt egy rövid időre teljesen le fogják zárni az érintett útszakaszt - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-02-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite