2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBalesetek Nógrád megyében

Balesetek Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

rendbt

Szirák belterületén közlekedett kerékpárral egy 53 éves nő 2017. augusztus 23-án a délelőtti órákban, amikor egy lejtős útszakaszon elvesztett uralmát a kerékpár felett és az egyik családi ház kerítésének ütközött. A nő baleset következtében megsérült.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2017. augusztus 23-án a délutáni órákban Salgótarjánban, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A jelenlegi adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy - Hatvan irányából Somoskőújfalu felé haladó - személygépkocsi és egy tehergépjármű. A baleset következtében nem sérült meg senki.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok megtartása, azonban a megváltozott időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodás is kiemelten fontos. Aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban lehetőleg ne üljön volán mögé! Ha feltétlenül szükséges elindulni, akkor vezessen mindig kipihenten és gyakrabban álljon meg felfrissülni, s előre tervezze meg az útvonalat!

Fogyasszon kellő mennyiségű folyadékot és mindig legyen a gépkocsiban hűtött ásványvíz, vagy üdítőital!
Legyen türelmes, vezessen kissé lassabban, tartson nagyobb követési távolságot!Forrás: Police.hu


2017-08-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite