2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBaleseti összesítő Nógrád megyében

Baleseti összesítő Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

balesetnograd17

Mint arról korábban beszámoltunk, ezideáig tisztázatlan körülmények között haladt le az úttestről és hajtott az út menti árokba - majd felborult - egy személygépkocsi 2017. július 28-án a délelőtti órákban Cered külterületén. A balesetben három személy sérült meg.


Borsosberény külterületén, a 2-es számú főút és egy számozatlan földút kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi 2017. július 28-án 18 óra körül. A baleset következtében három személy sérült meg.

Az éjszakai órákban egy férfi közlekedett személygépkocsival Balassagyarmat irányából Dejtár felé a 2201-es számú úton, amikor a jármű elé ugrott egy szarvas. A balesetben a gépkocsi vezetője és utasa sérült meg.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök további egy személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására, és ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait.

Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!

 

Forrás: Police.hu


2017-07-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite