2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBaleseti összesítő Nógrád megyéből

Baleseti összesítő Nógrád megyéből


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

baleset0826

Mátraverebély külterületén 2017. augusztus 25-én 6 óra 45 perckor történt közúti közlekedési baleset. A 21-es számú főúton egy tehergépkocsi Hatvan irányába közlekedett, amikor egy útszűkület miatt lassítani kezdett. A mögötte haladó személygépkocsi sofőrje eddig tisztázatlan okok miatt a teherautó hátuljának ütközött. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Pásztó külterületén 11 óra 20 perc körül történt közúti közlekedési baleset. A jelenlegi adatok alapján egy, a 21-es főút felől Pásztó irányába haladó személygépkocsi nekiütközött egy előtte haladó, és balra kanyarodni kívánó személygépjárműnek. A baleset következtében hárman sérültek meg.

A 22-es számú főúton Őrhalom és Balassagyarmat között 19 óra 50 perckor egy férfi közlekedett gépjárművével, amikor egy vele azonos irányba haladó kerékpáros nő előzésébe kezdett. Mivel a sofőr nem tartott megfelelő oldaltávolságot, járművének jobb oldali visszapillantó tükrével elsodorta a biciklist, aki megsérült.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!Forrás: Police.hu


2017-08-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite