2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBaleset okozóját és szemtanúit keresi a Nógrád Megyei Rendőrség

Baleset okozóját és szemtanúit keresi a Nógrád Megyei Rendőrség

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

gazolasegy


A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. július 17-én 12 óra 50 perc körüli időben egy eddig ismeretlen személy - feltehetően IFA típusú - tehergépjárművével közlekedett a 2122-es számú úton, Alsótold irányából a 21-es számú főút irányába. Az ismeretlen személy a 27-es kilométerszelvénynél gépjárművével, ezideáig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol a vele szembe közlekedő személygépjármű vezetője az ütközés elkerülése végett az úttest melletti árokba hajtott. A tehergépjármű vezetője megállás nélkül továbbhajtott.


A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-09-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite