2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBaleset okozóját keresi a Nógrád megyei rendőrség

Baleset okozóját keresi a Nógrád megyei rendőrség


A balassagyarmati rendőrök várják a balesettel, annak körülményeivel kapcsolatos bejelentéseket! A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Balassagyarmati Alosztálya cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

balesetokozojatkeresik

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 19-én 10 óra 40 perc körül egy eddig ismeretlen személy - feltehetőleg egy fekete színű, Volvo típusú - személygépjárművével közlekedett a 2-es számú főúton, Rétság irányából Borsosberény irányába. Az ismeretlen sofőr járművével az 58. kilométerszelvénynél áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol a vele szemben közlekedő személygépjármű vezetője az ütközés elkerülése érdekében elrántotta a kormányt, majd az úttesten megcsúszott és az út melletti árokba borult.


Az ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott.


A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE

 

 

2017-02-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite