2019. március 20., szerda - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBaleset szemtanúját keresi a Nógrád megyei rendőrség

Baleset szemtanúját keresi a Nógrád megyei rendőrség


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály salgótarjáni alosztálya egy 59 éves pásztói nő ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendor1


A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. december 13-án 15 óra 55 perckor egy nő gyalogosan közlekedett Salgótarjánban, a Kossuth út irányából a Rákóczi út irányába, amikor a 21-es főúton a kijelölt gyalogos átkelőhelyen történő áthaladása során a neki balról a belső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsival annak vezetője elsodorta és mindkét lábfején áthajtott. A baleset következtében a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.


A rendőrség kéri, annak a személynek a jelentkezését, aki a balesetben sérült hölgy részére a helyszínen segítséget nyújtott. Várjuk továbbá mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE

2017-05-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite