2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárBánatában menekült a halálba Amy Winehouse?

Bánatában menekült a halálba Amy Winehouse?


Egy barátjával történt heves veszekedés, illetve az azt követő extrém "búfelejtő" tivornya vezethetett Amy Winehouse halálához - írja egy az énekesnőhöz közeli forrásra hivatkozva a brit Daily Mirror című lap.

Amy Winehouse R.I.P01


A 27 éves brit előadóművészt szombaton holtan találták észak-londoni lakásában, s egyelőre nem tudni, mi válthatta ki a halálát. A brit sajtóban azonban több találgatás is napvilágot látott, az egyik szerint a kivételes tehetségű, többszörös Grammy-díjas brit souldíva szándékosan adagolhatta túl magát.


A Daily Mirror név nélkül nyilatkozó informátor szerint Winehouse a tragédia előtt nem sokkal indulatos veszekedésbe keveredett filmrendező kedvesével, Reg Travisszel. A férfi a hírek szerint fültanúja volt egy telefonbeszélgetésnek, amely Amy és börtönben ülő exférje, Blake Fielder-Civil között zajlott le, ez robbantotta ki közöttük a vitát, amelynek végén Traviss otthagyta az énekesnőt, ő pedig "végső, önpusztító", 36 órás whisky-, kokain- és herointivornyába kezdett. Az egyik forrás szerint "attól kell tartani", hogy szándékosan több heroint adagolt magának "a szokásosnál", mivel már "azzal sem törődött, hogy túléli-e, vagy sem".


Az énekesnőről régóta köztudott volt súlyos kábítószer- és alkoholfüggősége. Többször kórházi kezelésre szorult a kábítószerezéssel összefüggő komoly tüdő- és szívpanaszok miatt, és legutóbb májusban töltött el rövid időt egy londoni rehabilitációs klinikán.


Családja azonban "képtelenségnek" nevezte azokat a beszámolókat, amelyek szerint halála előtt nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott volna, és a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - által hétfőn idézett rendőrségi források szerint Amy Winehouse lakásában nem is találtak drogot, sem drogfogyasztásra utaló eszközöket. A lap forrásai szerint Amyt a halála előtti estén vizsgálta meg orvosa utoljára, és állapotát kielégítőnek találta.


Chris Goodman, Amy Winehouse PR-ügynöke a The Sunnak elmondta: Amy - a biztonsági őrt leszámítva - egyedül volt a háromszintes észak-londoni lakásban, és az őrrel szombat délelőtt csak annyit közölt, hogy aludni szeretne. A biztonsági őr késő délután megpróbálta felébreszteni, de az énekesnő akkor már nem lélegzett. A lap forrásai szerint az első orvosi vizsgálatok azt valószínűsítik, hogy Amy Winehouse "órák óta, akár hat órája is" halott lehetett, mire az őr észrevette, hogy nem él.


Forrás: Daily Mirror/The Sun/HÍR PORT24

 

A témához kapcsolódó cikkeink:


Meghalt Amy Winehouse >>>


Pink és Jamie Oliver is elbúcsúzott Amy-től >>>


Amy Winehouse halálba itta és drogozta magát >>>

 

 

2011-07-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite