2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ItthonBándy Kata gyilkosa a Forró nyomonban szólal meg először!

Bándy Kata gyilkosa a Forró nyomonban szólal meg először!


Biztosan emlékeznek, hiszen az egész ország megtanulta a nevét, Pécsett nyáron megölték Bándy Katát. Több ezren keresték a Facebook-on, amikor eltűnt, közfelháborodás, amikor megtalálták, hatalmas indulatok, amikor elfogták a gyilkosát. Az első műsorban láthatják a fiatalembert, aki megölte a rendőrségi pszichológus lányt. A magát agresszív, verekedős, rosszfiúnak tartó Péntek László Máté Krisztinának adta élete első interjúját, melyben nyíltan elmondja, hogy miért ölte meg Bándy Katát.

bandykata_gyilkosa001

Szerdán este a Forró nyomonban megismerhetnek egy 20 éves lányt is, akit kiskamasz kora óta válogatott eszközökkel, rendszeresen vert, kínzott és meg is erőszakolt az édesapja. Ezt azonban a család környezetében senki nem vette észre, vagy nem akarta észrevenni. Ráadásul az anya mindenről tudott, néha még segédkezett is férjének. Angéla 5 évig titkolta. Ha megnézik a Forró nyomont, láthatják, hogy milyen bátran beszél az őt ért szörnyűségekről, és kiderül az is, hogy lehet az, hogy évekig senki sem segített neki.

Máté Péter

Édesanyák, akik, biztosan úgy érzik, mindent megadtak a gyereküknek, szeretetet, törődést, figyelmet, amit csak tudtak. Talán érezték, hogy nem minden úgy alakult, ahogy elképzelték, talán érezték, hogy valami nagyon félre csúszott, de valószínű, hogy sosem gondolták, hogy gyilkos lesz a fiúkból. Október 3-án három ismert bűnügyi eset elítéltjeinek édesanyját ismerhetik meg a Forró nyomon-ban. Nekik mi, vagy ki adhat felmentést? Vajon ők hiszik-e, hogy vannak született gyilkosok?

Forrás:RTL2/HÍR PORT24

 

 

 

2012-09-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite