2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBánkitó Fesztivál Senával, a Qualitonsszal, Kiss Erzsivel

Bánkitó Fesztivál Senával, a Qualitonsszal, Kiss Erzsivel


A Sena Live Band, a francia La Band'a Joe, a Mary Popkids, a Qualitons, a Fixi4, Sickratman, az Egy Kiss Erzsi Zene, a Plastic Heaven és a Puszi együttes is fellép az idei Bánkitó Fesztiválon július 20. és 22. között.

Bánki tó


Immár negyedik alkalommal valósul meg a Bánkitó Fesztivál, július 20. és 22. között a Marom Klub Egyesület, a Hallgatói Hálózat, a Sirály Közösségi Tér, a Toldi Klub, a Fogasház, a Csipáncsap brigád, a Dor Hadas, a tranzit.hu és a Hallgatói Hálózat összefogásával - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Mint írták, sokáig kérdés volt, hogy a szűkös anyagi források ellenére sikerül-e idén összehozni a háromnapos együttlétet a Nógrád megyei Bánki-tó partján, de sikerült.


Néhány név az idei fellépők közül: Sena Live Band, a francia La Band'a Joe, a Mary Popkids, a Qualitons, a Fixi4, Sickratman, az Egy Kiss Erzsi Zene, a Plastic Heaven és a Puszi együttes. A fesztiválra a Hallgatói Hálózat szabadegyetemet szervez a civil kezdeményezések működésének megszervezéséről, napközben előadásokat hangzanak el a civil mozgalmak történetéről és lehetőségeiről, a fesztiválozók workshopok és fórumszínházi előadások aktív résztvevői lehetnek.


Lesznek nappali dj-k, limonádé, fröccs és napozás, sportprogramok, bringás versenyek, longboard és vízilabda, estétől pedig koncertek és filmek. A szervezők idén immár harmadik alkalommal visznek ki a szabadba kiállítást: arra hívják az alkotókat, hogy a faluban a nyilvánosságnak szóló tiltó, iránymutató, tájékoztató funkciójú táblákat a kortárs művészet eszköztárával újraértelmezzék és létrehozzák saját privát jelzőtábláikat, egyéni üzeneteiket, saját vizuális világukat.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-05-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite