2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBátonyi járőrök fogták el a betörőket

Bátonyi járőrök fogták el a betörőket


bilincsbenÁprilis 11-én, hétfőn a hajnali órákban a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály járőrei közterületi szolgálatot láttak el Bátonyterenye belterületén. Ennek során ellenőrzés alá vonták az ott közlekedő Skoda 120. típusú személygépkocsi vezetőjét és annak utasait.


A rendőrök a gépjármű átvizsgálásakor több zsák elektromos kábelt, két darab hegesztőtrafót, flexet, motorfűrészt, elvágott állapotú lakatokat, erővágót, több darab bronzból készült emléktárgyat és egyéb színesfémből készült tárgyakat is találtak. Ezek származására vonatkozóan a gépkocsiban ülő személyek nem tudtak hitelt érdemlően nyilatkozni. A három bátonyterenyei férfit a járőrök a rendőrkapitányságra előállították.


Ezt követően, a beszerzett adatok alapján megállapítást nyert, hogy a gépkocsiban megtalált tárgyak 2011. április 11-re virradóan Lőrinci (Selyp) településen egy-egy lakóház melléképületébe történő betöréses lopásból származnak, mely bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható az előállított 53, és 16 éves bátonyterenyei férfi. A személyeket lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vételükre intézkedtek.


Tekintettel arra, hogy a fiatalkorú gyanúsítottal szemben a hatóságnál hasonló bűncselekmény miatt már folyamatban van eljárás, illetve adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy társával a megye területén és annak környékén még több vagyon elleni bűncselekményt követtek el - előzetes letartóztatásukra előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé.

Még több Nógrád megyei hír:


Felmondja a Mátraszőlőssel kötött oktatási társulási megállapodását Pásztó>>>


Óvodások ismerkedtek a katonák életével>>>


Árokba hajtott egy busz Nógrád megyében>>>


Új Ipoly-híd épül Szécsény közelében>>>


Balassagyarmaton nem lesz adóemelés>>>


Forrás: police.hu/Nógrád24.hu

2011-04-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite