2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBátonyterenye fideszes alpolgármestere függetlenként indul az Önkormányzati választásokon

Bátonyterenye fideszes alpolgármestere függetlenként indul az Önkormányzati választásokon


Bátonyterenye fideszes alpolgármestere, Horváth Tibor függetlenként indul az őszi Önkormányzati választásokon - tudta meg a Nógrád24.hu. Mint ahogyan azt már korábban megírtuk Bátonyterenye fideszes alpolgármestere visszalépet a fideszes jelöltségtől. Információink szerint a lemondás hátterében többek között az lehet, hogy Horváth Tibor az őszi Önkormányzati választásokon indulni szeretne független polgármesterjelöltként.

 

bterenye


Több informátorunk is megerősítette azt a tényt, hogy Bátonyterenye Fideszes alpolgármestere, Horváth Tibor az őszi Önkormányzati választásokon indulni fog független polgármesterjelöltként. Egy a bátonyterenyei Fidesz holdudvarába tartozó informátorunk lapunknak azt mondta, hogy a döntés őt nem érte váratlanul, hiszen köztudott volt, hogy az alpolgármester és a jelenlegi Fideszes polgármester között régóta feszült volt a hangulat. Informátorunk szerint Horváth Tibor ezért is dönthetett úgy, hogy függetlenként indul polgármesternek Bátonyterenyén. Mind ez a belső konfliktus a helyi Fideszen belül nem jön jól a jelenleg is regnáló polgármesternek.


Természetesen ahhoz, hogy egyáltalán Horváth indulhasson, az őszi Önkormányzati választásokon ahhoz még jövő hét hétfőig össze kell gyűjtenie a szükséges támogatói aláírásokat.


Szerettük volna meg tudni, hogy mi húzódik a háttérben a visszalépés és az indulása kapcsán, de cikkünk megjelenéséig nem tudtuk elérni az alpolgármestert, Horváth Tibort.


A Nógrád24.hu megkereste Nagy-Majdon Józsefet, hogy nyilatkozzon az ügyel kapcsolatosan. Bátonyterenye Fideszes polgármestere a Nógrád24.hu-nak elismerte, hogy van feszültsége a rendszeren belül, de véleménye szerint ezeket meg tudják oldani.

 

Nógrád24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-09-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite