2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBátonyterenyei Kastély-park Fesztivál Képgaléria

Bátonyterenyei Kastély-park Fesztivál - Képgaléria


Tegnap este látványos és pazar tűzijátékkal zárult Bátonyterenyei Kastély-park Fesztivál. A két napos rendezvényre több ezren látogattak ki.

Szombat délelőtt 10 órakor a színpad előtt lovasbemutatóval kezdődött a Kastély-park Fesztivál, majd ezután a színpadon helyi fiatalok produkciója, majd gyermekvetélkedő szórakoztatta a nagyérdemű közönséget. A nap fénypontja minden kétséget kizárva Fenyő Miklós és tánckara volt, aki mint mindig most is hozta a formáját és megtáncoltatta a szép számmal összegyűlt tömeget. Fenyő Miklóst követően mindenki számot adhatott énektudásáról, aki részt vett karaoke versenyen, majd ezt követően MC Haver és a Tekknő mulatós nótáival kápráztatták el a közönséget. A szombati napot retro táncverseny zárta.


A vasárnap is sok érdekes és színes programmal várta a szórakozni vágyókat. Így volt kutyás, rendőrségi, mentős és tűzoltó bemutató, valamint kangoo bemutató. Délután 16 órától a népszerű duó, Josh és Jutta adott koncertet, majd őket követte az ABBA Sisters, ezután este nyolc órától hazánk egyik legnépszerűbb formációja a Crystal volt látható. A két napos rendezvényre a pontot egy látványos tűzijáték tette fel.

 

 

Kastély-park Fesztivál01

Kastély-park Fesztivál02

Kastély-park Fesztivál03

Kastély-park Fesztivál04

Kastély-park Fesztivál05

Kastély-park Fesztivál09

Kastély-park Fesztivál06

Kastély-park Fesztivál07

 

Forrás: HÍR PORT24

Képek: Tarjániképek

2010-07-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite