2019. április 26., péntek - Ervin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBátonyterenyénél fogták el a táskatolvajokat

Bátonyterenyénél fogták el a táskatolvajokat


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bünügyi Osztálya közokirattal visszaélés elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 22 éves endrefalvai férfi és társai ellen.

Rendőr autó002

Az eddig beszerzett adatok alapján 2012. október 31-én 17 óra 10 perckor Salgótarján belterületén két férfi egy kisteherautó hátsó defektes kerekét cserélték, mely közben a gépjármü utasterét kulccsal nem zárták be. Ezt kihasználva a 22 éves fiú a kisteherautó vezetőfülkéjéből eltulajdonított egy táskát az abban lévő, diktafonnal, a jármü használójának nevére kiállított igazolványokkal, bankkártyákkal és egy pénztárcát a benne lévő 19.000 Ft készpénzzel.

A gépjármüvet szerelő egyik sértett észlelte, hogy az idegen az utasfülkében tartózkodik, aki a zsákmánnyal futásnak eredt, majd beszállva egy jármübe a helyszínről társai elszállították.

A rendőrök - a sértett gyors bejelentésének is köszönhetően - a menekülő elkövetők gépjármüvét Bátonyterenye területén feltartóztatták, és a benne utazó személyeket elfogták. Az útközben elrejtett táskát a benne lévő értékekkel felkutatták és lefoglalták, így a kár teljes egészében megtérült.

A két 22 éves endrefalvai, egy 39 éves mátraverebélyi férfit több rendbeli közokirattal visszaélés miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. A 22 éves személyek ellen más hatóság előtt, több hasonló jellegü büncselekmény miatt is folyamatban van büntetőeljárás, ezért őrizetbe vételüket rendelték el.

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2012-11-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite