2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBátonyterenyén jótékonykodott Gáspár Laci

Bátonyterenyén jótékonykodott Gáspár Laci

Hétfő óta Gáspár Laci jó tettjéről beszél fél Nógrád megye. Az énekes ugyanis Bátonyterenyén, egy nyárbúcsúztató gyereknap meglepetésvendégeként lépett fel. Laci egy percet sem gondolkodott azon, hogy az állami gondozott gyerekeknek énekeljen - ingyen.

gasparlaciegy

"Meg sem fordult volna a fejemben, hogy pénzt kérjek ezért a Megyei Gyermekvédelmi Központtól. Nem felejtem el, honnan jöttem. Nagyon szeretem a gyerekeket, amikor pedig hátrányos helyzetűekről van szó, őket különösen a szívügyemnek tekintem. Bevallom, Bátonyterenyén is elszorult a szívem a sok állami gondozott gyerek láttán.

A szüleimmel és a testvéreimmel mi is nagy szegénységben éltünk. Azért is tartottam fontosnak, hogy eljöjjek ezeknek a gyerekeknek énekelni, hátha az én példám reményt ad nekik. Amikor csak tehetem, és amiben tudok, segítek a rászorultakon. Nem azért mesélem el, hogy jobb színben tűnjek fel, de egyszer, amikor a hamburgeres előtt szomorú szemekkel álldogált egy kisfiú, annyira megsajnáltam, hogy az egész családjának vacsorát vásároltam, és hazaküldtem őt egy szatyor étellel."

Mielőtt feltűnt a Megasztárban, Laci fizikai munkából tartotta fenn magát. Szülővárosából, Balassagyarmatról naponta utazott Budapestre, ahol építkezéseken dolgozott.

"Nem felejtettem el azt az időszakot, hiszen az életem része volt. Talán ez kellett ahhoz, hogy most ennyire értékelni tudjam a jót. Ismeretlenül, szegényen indultam, csak a hangom volt és az álmaim.

Mégis megcsináltam, s már nyolc éve tart ez a "csoda". Mert ez csoda. Nincs lehetetlen, a legkilátástalanabb élethelyzetből is ki lehet kerülni győztesen. Csak hit kell hozzá és alázat. No meg nagyon kell hinni magunkban, s akkor sikerülhet."


Forrás: storyonline.hu/ HÍR PORT 24

 

2011-09-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite