2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóBeach Club nyílik Siófok Nagystrandján a bezárt Coke Club helyett

Beach Club nyílik Siófok Nagystrandján a bezárt Coke Club helyett


Beach Club néven új arculattal, továbbra is az ifjúság igényeit kiszolgálva nyílik nyári szórakoztató központ Siófok Nagystrandján a Coke Club helyén, amelynek végleges bezárásáról egy hónapja döntött egy bírósági ítélet miatt a működtető - tájékoztatta Balázs Árpád, Siófok polgármestere az MTI-t pénteken.

balatonistrand

(illusztráció)

A tavaly 8 heti nyitva tartása alatt több mint 150 ezer vendéget fogadó Coke Club azért zárta be a kapuit 15 év után, mert a Fonyódi Városi Bíróság szezon előtt született ítélete értelmében a szórakozóhelynek este 9-kor be kellett volna fejeznie minden zeneszolgáltatást és 11-kor be kellett volna zárnia. A klubot az éjszakáig tartó hangos zenélés miatt perelték be, és bár az ítélet még nem volt jogerős, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. a jogkövető magatartás mellett döntött, nem vállalva fel semmiféle rizikót a jövőre nézve.

Balázs Árpád beszámolója szerint az önkormányzat sajnálattal vette tudomásul az idei évre már érvényes szerződéssel rendelkező Coke Club ellehetetlenítését. Azért, hogy a nyaralók számára a megszokott színvonalú szórakozási lehetőséget biztosíthassák, a város strandüzemeltető cége zártkörű, meghívásos pályázatot írt ki a létesítmény további működtetésére. Ezt követően két érvényes pályázat közül választották ki győztesnek a Beach Club Konzorciumot.

A hajdani Coke Club szomszédságában szórakozóhelyet üzemeltető Balaton Tourism Kft., a városban több vendéglátó egységet is üzemeltető Sió Torony Kft., valamint a Rise FM rádióadót működtető DJ Promotion alkotta konzorcium új néven, új köntösbe öltöztetve, frissített programkínálattal nyitja meg a tervek szerint június végén a régi-új szórakozóhelyet.

Balázs Árpád kiemelte, hogy a bírósági ítélet csak az előző üzemeltetőre, és nem a területre vonatkozott, így a Beach Club a tervek szerint éjfélig fog zenét szolgáltatni, kellő figyelmet fordítva a hangerő-korlátozás betartására.

A számítások szerint az önkormányzatot semmiféle kár nem éri a Coke Club bezárása miatt, a területét a korábbinál is kedvezőbb kondíciókkal tudta bérbe adni - tette hozzá.

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

 

2012-05-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite