2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBecsó: a szocialisták miatt nőtt a munkanélküliség

Becsó: a szocialisták miatt nőtt a munkanélküliség


A Nógrád Megyei Közgyűlés fideszes elnöke szerint a szocialisták miatt nőtt a munkanélküliség a megyében. Becsó Zsolt szerdai salgótarjáni sajtótájékoztatóján kritizálta az MSZP egyik képviselőjelöltjét, Boldvai Lászlót is.

Becsó Zsolt003


Boldvai László egykor a párt pénztárnoka volt, neve a Tocsik-ügyben, egy meg nem valósult salgótarjáni gyémántcsiszoló üzem, valamit félmilliárd forint értékűre becsült villája révén vált ismertté - mondta.


2006 és 2010 között Boldvai László egyéni képviselőként 32 millió forint értékű beruházást intézett el Salgótarjánnak, míg Székyné Sztrémi Melinda, a város jelenlegi polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő 2,7 milliárd forinttal gazdagította a várost munkájával 2010 óta - jelentette ki Becsó Zsolt.


A politikus hangsúlyozta, hogy 2002 és 2010 között éppen a szocialisták miatt nőtt Nógrád megyében az eladósodás, a munkanélküliség, a fiatalok elvándorlása.


"Mesterházy és Boldvai napjainkban láthatják, hogy a bukott baloldal kormányzásával ellentétben, a megszorítások helyett ma a családok terhei jelentősen csökkennek" - jelentette ki Becsó Zsolt, hozzátéve, hogy "csökken a rezsi, csökken a kiskeresetű családok adója. A kormány, az önkormányzatok, a vállalkozások erőfeszítéseinek köszönhetően mára az állástalanok száma is a válság előtti szintre csökkent megyénkben."

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-12-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite