2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBecsó Zsolt: Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai vezették a csőd felé az országot

Becsó Zsolt: Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai vezették a csőd felé az országot

Becsó Zsolt fideszes képviselő egy palóc történetet idézett fel, amiben a takarékos asszony, "Panni ángyó" kölcsönad tíz forintot, majd évek múlva is ennek a kamatait szedi be. Szerinte a mai "Panni ángyók" a bankvilág, az IMF, az EU és az Európai Központi Bank, amelyek a legnagyobb rokonszenvvel sem nevezhetők jótékonysági intézményeknek.

Becsó Zsolt003

Úgy fogalmazott: "bizonyos Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai nevű első pénzministránsok", az ő kormányaik és a "mögöttük lapuló szocialista-liberális felbujtóik és helytartóik a tőlük megszokott módon vezették a csőd felé az országot", hamis ígéreteikkel becsapták, adósságkelepcébe csalták az embereket, orruknál fogva vezették az Európai Uniót és Magyarországot kiszolgáltatták a "spekulánsoknak, globalistáknak".

A Nógrád megyei politikus arról is beszélt, hogy míg 2002 előtt fejlődött a megye, azonban a "kommunisták, mai becenevükön szocialisták" hatalomra jutása után kialudt a fény a "remény alagútjának" végén. Szerinte 2002 és 2010 között sok vállalkozás csődbe ment, eközben "a kommunisták nógrádi és más megyei helytartói (...) több száz négyzetméteres villák mélyén pihentek, jakuzziban áztatták az uniós pénzek elvtársi elosztásában elfáradt testüket".

Hozzátette: a "hókuszpókusz közben" a szocialistáknak sikerült megásniuk saját sírjukat, de nem rendesen, mert - jegyezte meg - "milyen sír az, amiből csak úgy ki-be lehet mászkálni".

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2012-11-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite