2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBeismerő vallomást tett Kati gyilkosa

Beismerő vallomást tett Kati gyilkosa

 

Mint az már ismert, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, mert egy 18 éves lány holttestét találták meg Ivád külterületén 2015. március 6-án 8 óra 30 perckor, akinek halálát idegenkezűség okozta.

katika


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot állított fel a súlyos bűncselekmény elkövetőjének azonosítása érdekében. A nyomozásban beszerzett információknak, a rögzített helyszíni nyomoknak, és az eljárásba bevont szakértőknek köszönhetően a rendőrök azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit.


K. Zsolt 38 éves salgótarjáni lakost a nyomozók a Készenléti Rendőrség speciális egységeinek segítségével 2015. április 2-án 10 óra előtt néhány perccel elfogták Nagybátony közelében, amint személyautójával közlekedett. A gyanú szerint a férfi ugyanezen gépjárművet használta a bűncselekmény elkövetésekor is, így azt a rendőrség lefoglalta és a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézetbe szállította vizsgálatra.

ivadigyilkossag3


A férfi kihallgatásakor részletes, beismerő vallomást tett. A Blikk információi szerint az elkövető szexet akart tőle, de nem kapta meg - a rendőrség szerint ezért végezhetett gyilkosa Katival, akinek holttestét egy hónappal ezelőtt egy vadász találta meg Ivád közelében. Katalin Salgótarjánban tanult varrónőnek, ahová busszal járt be otthonról. Meggyilkolásának napján is így történt, a lány azonban már nem ért haza soha többé.


A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsított bűnügyi őrizetét elrendelte, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Forrás: POLICE/Blikk/NÓGRÁD24

 

2015-04-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite