2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárBejön a melegeknek az X Faktor magyar sztárja

Bejön a melegeknek az X Faktor magyar sztárja


Szabó Dávid (27), illetve ahogy újabban, immár extravagáns sztárként nevezik, Dave Mess maga is meglepődött azon, hogy az ő rajongótábora más, mint a többi- írta a Blikk.

davemess

Az énekest ugyanis egyre jobban imádják a melegek, minden bizonnyal azért is, mert valóban a megszokottól eltérő produkciót nyújt a színpadon mind hangzásban, mind pedig látványban.

- Az extravagancia nem csupán azért van, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Nem akarok egy lenni a szokásos szépfiúk közül, egy profi csapat van mögöttem, például egy jelmeztervező napokig csak azzal foglalkozott, hogy a „ruhámat" elkészítse a Feel the Fire című dalomhoz. Külföldön egyébként már nem ekkora nagy dolog, hogy valaki így néz ki, mint ahogy én próbálok megjelenni a színpadon, ott ugyanis nem elég, hogy kiállsz a közönség elé egy mikrofonnal, és énekelsz egyet. Egyelőre úgy tűnik, bejön, amit csinálok, ugyanis tárgyalunk egy németországi és izraeli, harminchét állomásos fellépéssorozatról, de Oroszország és Kína is tervbe van véve. Jó lenne, ha meg tudnánk hódítani azt a piacot is - magyarázta büszkén Dave a Blikknek.

Németországból már promoter is érkezett Magyarországra, hogy megnézze a fiatalembert, és nagyon tetszett neki. Elvarázsolta, hogy végre valaki bátran fordul az extremitás felé. A szakember Dave-re a híres Confetti Dreams partin figyelt fel, amely nem titkoltan a melegek egyik legsikeresebb bulisorozata. Ide hívták tudniillik sztárfellépőnek az X-Faktorból megismert énekest.

- Megkerestek a helyről, és a menedzsmentemmel azt gondoltuk, hogy a külföldi kiajánló kedvéért elvállalom a fellépést. Nagyon jól fogadtak a melegek, bátran mondhatom, hogy szimpatikus voltam számukra, a közönség kedvelt, és ez a lényeg. Nem vártam, hogy így lesz, de nagyon jólesett, hogy egy ilyen réteg - amely egyébként leképezi az extravaganciát befogadó külföldi kultúrát - szeret engem és a zenémet - mesélt a buliról Dave Mess.

Forrás:BLIKK/HÍR PORT24

 

 

2013-03-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite