2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
ItthonBekábítószereztek és prostitúcióra kényszerítettek egy kiskorút

Bekábítószereztek és prostitúcióra kényszerítettek egy kiskorút


Őrizetbe vettek egy férfit, valamint fiatalkorú társát, mert több mint egy éven át kábítószer használatára, illetve prostitúcióra kényszerítettek, és bántalmaztak egy kiskorú lányt, akit az apja adott el - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője vasárnap az MTI-vel.

gyermekbant

Képünk illusztráció!


Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: adataik szerint a kislányt az apja 2010 nyarán adta el egy ráckevei férfinek, de a lány nem érezte jól magát, ezért hazaszökött. Az apa néhány nappal később ismét eladta a gyermekét, ezúttal F. András 47 éves budapesti lakosnak, aki a lányt prostituáltként dolgoztatta, az így keresett pénzt pedig rendszeresen elvette tőle. A kiskorút többször kábítószerezte, és bántalmazta is - tette hozzá a szóvivő.


Néhány hónap elteltével a kislány egy szintén prostituáltakat futtató férfi segítségével megszökött F. Andrástól, de 2013 és 2014 nyara között továbbra is prostitúcióra kényszerítették Pest megyében, és többször meg is verték. A lánynak egyik ügyfele segítségével sikerült megszöknie.


A nyomozók F. Andrást és fiatalkorú társát október 9-én elfogták, őrizetbe vették, ellenük gyermekprostitúció, kihasználás és kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a PMRFK vizsgálati osztálya. A rendőrség mindkét gyanúsított esetében indítványt tett az előzetes letartóztatás kezdeményezésére - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-10-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite