2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárBeképzelt, bunkó alak! - Stúdióban alázta Hajdút Szíj Melinda

"Beképzelt, bunkó alak!" - Stúdióban alázta Hajdút Szíj Melinda


Szíj MelindaA megasztáros családanyának esze ágában sincs megbocsátani az őt vérig sértő műsorvezetőnek.


Melinda szerdán Hajdú Péter műsorának felvételén vendégeskedett, ahová azért hívták meg, hátha sikerült ország-világ előtt rendezniük a konfliktust, amelyet a Frizbiben bemutatott, Melindát kifigurázó Bagi-Nacsa paródia, valamint Hajdú egyik szintén Melindát zrikáló stand upja szított kettejük között.


A békülésre azonban nem került sor, Melinda bár elment a felvételre, de nem volt hajlandó kezet fogni a showmannel, és először a neki készült virágcsokrot sem akarta elfogadni.
"Mások kárán és pénzzel szerez kétes hírnevet magának. Engem használnak, s mások gazdagodnak. Folyamatosan, szándékosan lejáratnak az emberek előtt. Emberekhez méltóan kellene viselkedni" - vágta Hajdú arcba a győri ügyintéző, aki a műsorvezető többszöri bocsánatkérése ellenére sem volt hajlandó megenyhülni.


„Ez az egész csak egy műanyag bocsánatkérés, Hajdú úr nevetség tárgyává tesz engem. Ez az egész csak színház, amelynek én vagyok a kelléke. Kimondhatom, hogy megbocsátok, de minek, ha felejteni úgysem tudok" - zárta a beszélgetést Melinda, akinek minden keményebb odaszólását a közönség soraiban ülő élettársa tapssal jutalmazta. Ennél már csak az a beszélgetés volt durvább, amit a megasztáros és kedvese, Péter a stúdióba vezető úton, az autóban folytattak le - írja a Blikk.


A lap a párt fuvarozó sofőrre hivatkozva azt írja, Melindáék út közben felváltva szídták Hajdút, "beképzelt bunkónak" nevezték, és különböző ötleteket dobtak fel arra, hogyan lehetne a legjobban megalázni a műsorvezetőt. Szó esett arról is, hogy Melinda az adás közepén fogja visszautasítani a műsorvezető által ajánlott tiszteletdíjat, ország-világ előtt kiteregetve, hogy mennyit ajánlottak neki a szereplésért. Erre azonban végül nem került sor, Melinda a felvételen közölte: a pénzt egy állatmenhelynek adományozza.


Forrás: Bors/Blikk/HÍR PORT24

2011-02-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite