2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeBemutatták a Jobbik Nógrád megyei képviselőjelöltjeit

Bemutatták a Jobbik Nógrád megyei képviselőjelöltjeit


Nógrád megye mindkét választókerületében indít egyéni országgyűlési képviselőjelöltet a Jobbik, a salgótarjáni Kutas Józsefet és a varsányi Kiss Lászlót szerdán mutatták be Salgótarjánban sajtótájékoztatón.

Jobbik Logo

Fábián Gábor megyei kampányfőnök elmondta, más pártokkal nem lesz együttműködésük, civil szervezetekkel viszont folytatnak tárgyalásokat. Azt mondta, hogy a Jobbik azokat képviseli, akiknek a Fideszből és az MSZP-ből is elegük van.


A kampányfőnök kijelentette, a Jobbik a pártok választási eredményének sorrendjében sem a második, sem a harmadik helyet nem szeretné, a győzelemre törekszik, és úgy gondolják, hogy ezt el is fogják érni.


Nógrád megye korábbi négy választókerületét az új választási törvény kettőre csökkentette. Az ellenzéki párt az 1. számú, 47 települést összefogó salgótarjáni választókerületben a 45 éves salgótarjáni kisvállalkozó, kereskedő Kutas Józsefet indítja.


A 84 településes balassagyarmati kerület képviselőjelöltje Kiss László, Varsányban élő 33 éves agrármérnök, aki mezőgazdasági vállalkozóként szarvasmarha-tenyésztéssel és növénytermesztéssel foglalkozik.


A Jobbik mezőgazdasági bizottságában is dolgozó jelölt azt hangsúlyozta, hogy a Jobbik semmilyen körülmények között nem engedélyezné, hogy külföldi állampolgár termőföldet vásárolhasson Magyarországon.


A kampányfőnök elmondta még, hogy a három hónaposra tervezett kampányban a képviselőjelöltek valamennyi településre elmennek, és a helybeliekkel, a polgármesterekkel folytatott beszélgetések után állítják össze helyi programjaikat.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-11-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite